Forum Despre articol: Cipo&Baxx: start pozitiv în Cehia 70

LYZ 15.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Au un start bun in Cehia pentru ca si-au deschis magazine in cunoscute zone turistice: Karlovy Vary sau Praga unde cehii stiu ca nimeni altii sa-si valorifice frumusetile

gica 27.06.2013 *.5-13-94-61.residential.rdsnet.ro

Probabil pt ca comercilalizeaza si produse extravagande le merge asa de bine!!!!

>P

ANA-MARIA 15.07.2013 *.193.230.193.34

Eu as schimba manechinele...ambii se uita in directii diferite...cine i-a scolit ? au murit sentimentele dupa privirile lor nu prea cumperi ,ce prezinta ar aduce nefericirea ceea ce nimeni nu-si doreste...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.