Pe forum despre articolul: O geantă nouă, o vacanță la Roma

19.06.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

MI-AR PLACEA O GEANTA NOUA!!DE EXCURSIE NU MAI ZIC....

20.06.2013
CATRINA
*.residential.rdsnet.ro

O  poseta de 8ooo euro doar madam Udrea si EBA isi permit.Or mai fi si alte Elene de care nu am auzit ,avem veniturile cam mici ca sa ne permitem (nu ca nu ne-am dori)

15.07.2013
FELICIA
*.230.193.34

Initial am zis ca nu sunt prea scumpe, dar apoi am observat ca nu era vorba de pretul in RON ci in euro si oftand din adancul rarunchilor mi-am zis :poate un cadou merit si eu...rectif meritam toate...speranta nu moare niciodata...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank