Pe forum despre articolul: McDonald’s și-a sărbătorit majoratul în România

20.06.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Era altceva,era ceva nou dupa aproape jumatate de secol de comunism,McDonald venea dintr-o lume pe care ne doream sa o cunoastem si pe care o vazusem doar in filme...

21.06.2013
Sam
*.residential.rdsnet.ro

Felicitari Mc Donald\"s!

24.06.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Majoratul?cand a trecut?felicitari!!!

25.06.2013
Elena
*.accessmedia.ro

Multi am vrea sa stim cand a trecut...

09.07.2013
MIA
*.230.193.34

Cum sa nu fie un succes dupa ce venise la noi ce numai prin filme mai vazusem,ne adaptam din mers de asa ceva nu ducem lipsa...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank