Forum Despre articol: Acum și în Rusia! 193

RADU 27.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Daca este cea mai ...in majoritatea domeniilor de ce nu si pentru PROFIT system.Parca am citit tot aici de Siberia...unde-s multi puterea creste...

maria diana 27.06.2013 *.5-13-94-61.residential.rdsnet.ro

sunt de acord cu Radu..unde-s multi puterea creste...

FLORY 03.07.2013 *.193.230.193.34

Cum ar suna...\"Romania ocupa locul  II in topul celor mai dezvoltate tari din punct de vedere economic....\"Doamne poate generatiile viitoare sa ajunga sa traiasca asa ceva...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.