Pe forum despre articolul: Mix Summer Classes și în noile centre Clever Children

04.07.2013
DARIUS
*.230.193.34

Liceul Pedagogic Bacau este una din institutiile de invatamant cu vechi traditii in pregatirea cadrelor didactice.Nu sunt absolvent al acestui liceu ,din nefericire,dar am tot respectul pentru toti cei care s-au pregatit si se pregatesc in aceasta onorabila institutie...

09.07.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

AM ABSOLVIT SI EU LICEUL PEDAGOGIC BACAU...RENUME INTR-ADEVAR SI CHIAR NE A PREGATIT SA DESCHIDEM MINTILE COPIILOR SPRE Calea cunoasterii..

10.07.2013
DOREL
*.residential.rdsnet.ro

Ai absolvit Liceul Pedagogic,Diana?Atunci nu ma mai mira cand aud despre tine numai superlative...esti tare si ffff buna|

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank