Pe forum despre articolul: Franciza care ne aduce fascinanta Japonie în farfurie

18.07.2013
NINA
*.230.193.34

\"All you can eat\" este un slogan care place nu numai ardelenilor si banatenilor dar si dobrogenilor,muntenilor si moldovenilor unde cu siguranta va avea succes

19.07.2013
Bianca
*.233.85.46

All you can eat  e cu siguranta pe placul mamcaciosilor :))

20.07.2013
ILINCA
*.residential.rdsnet.ro

SUSHI care fuge dupa tine...Se merita,astazi merg la japonezi...dar oare nu alerg prea repede?

22.07.2013
MARA
*.230.193.34

Preparatele din somon sunt  preferatele mele,fie specialitati din oricare bucatarie,merge si Tara Soarelui Rasare...

24.07.2013
ION
*.residential.rdsnet.ro

De ce nu  Franciza care ne aduce fascinanta Romanie ...niste sarmalute cu smantana si mamaliguta ....sau mititei la gratar cu mustar...

25.07.2013
Ada
*.b.astral.ro

Fiecare tara cu propria cultura, nu? E bine ca avem de unde alege!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank