Pe forum despre articolul: Doctorul Peștișor din The Land of Roses

20.07.2013
Ilie
*.residential.rdsnet.ro

Cine-i fata din bazin?

20.07.2013
ILINCA
*.residential.rdsnet.ro

In zona mea natala se aplica cu rezultate  excelente si ieftine tratamentul cu lipitori pentru varice.Substanta activa este folosita in acest caz suta la suta

23.07.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

ce mi-ar place si mie doctorii pestisori...mai ales ca am si varice...

25.07.2013
RARES
*.230.193.34

Te invit la bulgari,Maria Diana,ce zici?

25.07.2013
Ada
*.b.astral.ro

Been there, done that! Te gadila!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank