Pe forum despre articolul: Ești pregătit să fii Stageman?

24.07.2013
MIA
*.230.193.34

Idei de divertisment autohton ar fi obiceiurile de Craciun si Anul Nou.Sunt sigura ca le-ar place strainilor si nu numai un \'URS\',un JIAN,O CAPRA iar COLINZILE noastre ar fi adevarate concerte,

24.07.2013
DARIUS
*.residential.rdsnet.ro

Suntem pregatiti,dar cu marile griji de care nu scapam decat la doi metri sub pamant...

25.07.2013
Ada
*.b.astral.ro

Foarte tare poza din deschidere! :))

25.07.2013
ANA
*.residential.rdsnet.ro

Baieti de baieti...

30.07.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

O idee foarte buna de afacere care sigur ar trebui sa prinda si la noi....cel putin mie mi-a placut ce am vazut \"la altii\"...

01.08.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

si mie imi place poza din deschidere...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank