Pe forum despre articolul: Franciza experților în reeducare alimentară

26.07.2013
MARA
*.230.193.34

Daca nu depui la loc dupa ce se intrerupe dieta este ok

29.07.2013
ION-ION
*.residential.rdsnet.ro

Consultatiile sunt incluse in pretul produselor comercializate,nu cred ca este ceva gratuit...sinceritatea ar fi prima conditie pentru o dieta in afara se extradare pentru obezi care se practica potrivit unor recente stiri...

30.07.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

un regim de viata sanatos cu siguranta ca te-ar reeduca alimentar....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank