Forum Despre articol: Flony, franciza cu de toate 119

Maryon 02.08.2013 *.193.230.193.34

La batranete ne raman amintirile si ne place sa ne mandrim cu ele...ce frumosi eram mai ales eu si ce urati eram mai ales tu

NANASU 02.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Ar trebui sarbatorite si divorturile care s-au inmultit ,din pacate...

DIANA 03.08.2013 *.5-13-95-20.residential.rdsnet.ro

Adevarul e ca amintirile...sunt pentru suflet hrana si delectare...

NORA 11.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Ma marit in octombrie si as avea nevoie de un cameraman foarte bun si in retusuri caci vreau ca toti nuntasii sa fie impecabili...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.