Pe forum despre articolul: Cei mai doriți angajatori în 2013

07.08.2013
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

Angajatii ar dori multe dar cele mai multe nu sunt realizabile par mai degraba vise.Varsta de pensionare este un vis pe care cei mai multi dintre noi nu o vom atinge cu conditiile nostre de viata

08.08.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Si dupa cifra oficiala numarul somerilor este mare,dar in ralitate este si mai mare,cine mai tine evidenta celor care li s-au terminat ajutorul de somaj si nu-i anagajeaza nimeni?Cert este ca sunt cautati angajatorii si inca cum

11.08.2013
eu
*.residential.rdsnet.ro

nr somerilor e fff mare..speram sa se faca ceva cu piatA muncii..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank