Pe forum despre articolul: LINE-X, cea mai bună franciză pentru accesorizarea mașinii

14.08.2013
MARIANA
*.residential.rdsnet.ro

E formidabla ideea cu invelisurile de protectie pentru orice inceput mai ales daca inceoutul porneste de la zero

14.08.2013
MATEI
*.residential.rdsnet.ro

Mie imi surade ideea cu personalizarea autovehicolului...un stomatolog isi poate monta pe capota un masilar mai greu cu genicologii

14.08.2013
diana
*.residential.rdsnet.ro

A-ti accesoriza masina mi se pare de un real folos...eu mi as pune o poza cu copii si jucarii...

28.08.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

Pentru a te face mai cunoscut pe piata, sa-ti accesorizezi masina mi se pare o idee foarte buna de promovare a afacerii tale...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank