Pe forum despre articolul: Pe piața de curierat se câștigă bine

19.08.2013
STAN-PATITUL
*.residential.rdsnet.ro

Cand primiti coletul verificati daca articolele sunt cele comandate pentru ca returul va face sa scoateti alti RONI din portofel iar daca expaditorul este de peste granita suma este foarte consistenta

20.08.2013
MARIN
*.residential.rdsnet.ro

Tot ce presupune crearea de noi locuri de munca este incurajator...insa mare atentie la curieri sa dovedeasca seriozitate si profesionalism si fara smecherii ...

21.08.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Bine ca se castiga bine pe piata de curierat..si nu-ti trebuie facultate s-o faci...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank