Pe forum despre articolul: Skinial corectează sau șterge tatuajele

28.08.2013
EVA
*.residential.rdsnet.ro

In general nu-mi plac tatuajele dar este bine cand nu sunt definitive.La tinerete imbratisezi idei care ti se par absurde pa masura ce te maturizezi si aici pot intra si tatuajele...si nemtii gasesc solutii

28.08.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

Ma bucur ca s-a gasit cineva care sa stearga sau sa corecteze acele tatuaje care dupa ani nu mai sunt atat de atragatoare...

06.09.2013
GAVRILA
*.230.193.34

Gusturile nu se discuta...si daca tatuajele ar fi singurul rau care ne paste

 

06.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

mie nu mi plac tatuajele...asa ca n-o sa am nevoie de corectat sau sters...

20.11.2013
Login
*.rdsnet.ro

cat costa franciza master pentru romania pentru skinial?

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank