Forum Despre articol: Frumusețe la pătrat 119

LOLA 30.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Nu mai poti spune ca frumusetea este trecatoare ci mai degraba infloritoare...schimbatoare...

ELLY 31.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Recunoastem sau nu succesul depinde uneori si de felul cum arati.Nu am intrat intr-un salon de infrumusetare dar daca as face-o nu m-as da pe mana uneia cu un aspect neingrijit.Si daca lucrezi cu publicul musai sa fii placut.Transplantul de fata ca nr este destul de mic...

TUDOREL 06.09.2013 *.193.230.193.34

Minunat pentru cei care vor sa-si schimbe fata caci numele o pot face prin casatorie...nu  mai  dispar prin insule exotice...amaratii...mai bine sarac si urat

Login 06.09.2013 *.5-13-91-93.residential.rdsnet.ro

intinerire faciala cu lumina intens pulsata...suna interesant..oare sa fie tinerete fara batranete...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.