Pe forum despre articolul: McCafé în Timişoara

13.09.2013
DUCESA
*.230.193.34

Daca si Kate Middleton frecventeaza restaurantele McDolanld\"s si are silueta de invidiat deci pericolul kilogramelor in plus ar fi exclus...mergem si noi poate se ia si sangele albastru

13.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Mi-ar placea sa ajung la McCafe ul din Timisoara!!

25.09.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

Duceso nu ma iei si pe mine cu tine?ai mare dreptate...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank