Pe forum despre articolul: Un nou concept marca Irish Second Hand Retailer

17.09.2013
MARA
*.230.193.34

O sa fie uimiti ce succes vor inregistra articolle secon - hand in Romania...aici sigur nu ne intrece nimeni...nu ca nu am merita dar din pacate nu ne permitem mai mult...

17.09.2013
RAZVAN
*.residential.rdsnet.ro

Momentan nu prea suntem in relatii amiabile cu maghiarii care vin la noi ca la mama acasa...si au si privelegii de care romanii din Ungaria nici nu gandesc

25.09.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

Secon-hand..pai romanului atat ii ramane sa caute vechituri...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank