Pe forum despre articolul: Safety Broker și Bosch car service își unesc forțele

18.09.2013
Mariana
*.230.193.34

Sunt necesare asigurarile si desi s-a dat o lege in acest sens tot din cauza lipsei banilor nu s-a respectat ....

19.09.2013
ALIN
*.residential.rdsnet.ro

Ar trebui asigurarile sa fie obligatorii,sa fie retinute pe statele de plata in locul impozitului care la noi nu prea se justifica.

19.09.2013
diana
*.residential.rdsnet.ro

daca isi unesc fortele sigur vor reusi

20.09.2013
LORIN
*.230.193.34

Impreuna vor reusi...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank