Pe forum despre articolul: Retailul alimentar merge în franciză

24.09.2013
MARIANA
*.230.193.34

Dis -dedimineata amintiti de alimente,aplicati poate principiul micul dejun il consumi ca un rege...

24.09.2013
CIPRIAN
*.residential.rdsnet.ro

Mi-ar place o afacere de familie care sa ajunga o afacere de megafamile...de productie ca sa avem cu ce consuma...

25.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

intr-adevar micul dejun ar trebui sa fie ca pt un rege....

26.09.2013
RARES
*.230.193.34

Nu ne-ar deranja nici pranzul si ne \"sacrificam \" si pentru cina. O vorba din popor spune ca bunastarea se citeste si pe felul cum te prezinti care nu-i include deloc pe cei care ii ia vantul...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank