Pe forum despre articolul: Șansa din Varșovia

2013-09-25

Șansa din Varșovia

Cea mai mare expoziție de franciză din Europa Centrală și de Est are loc în Varșovia. În acest an, evenimentul se va desfășura între 17-19 octombrie.

Dacă vrei să-ți deschizi o afacere ai două opțiuni: să pornești de la zero sau să preiei un concept care a fost deja testat. Cei care aleg cea de-a doua variantă sunt și cei care sunt în căutarea unei francize. Ei ar trebui să aibă ocazia să afle cât mai multe despre conceptele care operează în piața francizei. Cea mai bună soluție pentru aceștia este să participe la târgurile de franciză, unde cele mai bune sisteme își prezintă conceptele. Cel mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est va avea loc în Capitala Poloniei și va fi găzduit de Palatul Culturii și Științei. Potrivit datelor disponibile, Târgul de Franciză (Franchise Expo) din Varșovia va reuni peste 120 de expozanți și peste 7.000 de potențiali francizați și investitori. În acest an, evenimentul se va desfășura în perioada 17-19 octombrie, iar în centrul atenției vor fi francizele din Republica Cehă. În cadrul unui târg de franciză vizitatorii au posibilitatea să contacteze direct francizorul și pot să compare business-urile prezentate pentru a putea face alegerea potrivită pentru ei. Expozanții târgului din Varșovia au remarcat de la an la an din ce în ce mai mulți vizitatori interesați de business-uri. În acest fel crește și renumele afacerilor care se dezvoltă în sistem de franciză.

franchise expo
25.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

8000 de vizitatori e un numar impresionant...SUCCES!!!

25.09.2013
MIA
*.230.193.34

Si numarul de 7000 de potentiali francizati este destul de impresionant,intr-adevar o sansa...

25.09.2013
ROBERT
*.residential.rdsnet.ro

Si la Bucuresti a avut loc un astfel de targ mi se pare in primavara aceasta,sau ma insel?

30.09.2013
Redactor Franchising.info.ro
*.accessmedia.ro

Buna Robert,

Targul de Franciza din Romania a avut loc in luna mai, la Bucuresti. Gasesti aici concluziile evenimentului: http://franchising.info.ro/articol/495/calitate-nu-cantitate/

05.10.2013
ROBERT
*.residential.rdsnet.ro

Multumesc redactorului pentru precizari,  mult succes in continuare si sa continui sa ne delectezi cu articolele superbe...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank