Pe forum despre articolul: Despre piaţa de franciză din Serbia

29.09.2013
MIA
*.residential.rdsnet.ro

In timpul comunistilor multi romani treceau Dunarea innot cu pretul vietii.S-a dat la un post tv un cimitir intreg unii anonimi de cei care si -au gasit sfarsitul astfel.Sunt convinsa ca vor reusi si in domeniul francizei,sarbii sunt harnici.

30.09.2013
MARA
*.230.193.34

LA MULTI ANI! ii uram francizei din Serbia si sa nu uite ca au niste vecini etraordinari,romanii care nici ei nu o duc grozav din punct de vedere economic

30.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Succes francizei din serbia!!!

30.09.2013
PRINTUL
*.residential.rdsnet.ro

LA MULTI ANI! din partea admiratorilor surioarei din Romania...

01.10.2013
ROXANA
*.230.193.34

L A  M U L T I  A N I  !  IGOR BOEOJEVIC !

L A  M U L T I  A N I  !  P R O F I T  S Y S T E M  S E R B I A...

02.10.2013
NONA
*.230.193.34

Si romanii au potential dar nu sunt lasati sa-l valorifice...Nu-l da afara optimismul pe Igor,noi uram  traditionalul LA MULTI ANI si la anul sa-l auzim ca ne vorbeste de multe si mari realizari...

03.10.2013
IRINA
*.230.193.34

Dupa cate vad eu,si vad bine ,ati pus ochii pe Igor...Este insurat?

04.10.2013
MARINA
*.residential.rdsnet.ro

Lasati,baietul in pace....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank