Pe forum despre articolul: O nouă franciză fabricată în Italia

02.10.2013
MIA
*.230.193.34

Cred mai degraba ca a incurcat tarile sau nu a mai venit de mult timp in Romania Lello Caldarelli daca a vazut energia pozitiva la ai nostri tineri,asta nu inseamna ca nu ne dorim acest lucru,ba din contra...

02.10.2013
ANDU
*.230.193.34

A fost deschis...SE POATE? Mare eroare...ca sa te iertam musai sa ne spui data exacta cand se vor deschide celelalte magazine mono - brand sau multi - brand sa fim prezenti...nu vrem sa fim uitati,te iubim neconditiont...

02.10.2013
SERGIU
*.residential.rdsnet.ro

Pe langa Catalin Botezatu,Burlacu,Bogdan Vladau...Anrony Morato este mic copil...avem si noi falitii nostri

02.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Italienii sunt mai buni ca noi..la pizza, spaghetti...dar la haine nu cred

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank