Pe forum despre articolul: În serviciul frumuseții

08.10.2013
MARA
*.230.193.34

Daca dispar durerile articulare o sa apara multi adepti.Cand te incearca anumite suferinte nu te intereseaza ridurile dar daca te simti bine incepi sa lucrezi si la retusuri...

08.10.2013
MIA
*.230.193.34

Imi amintesc cu placere de simpaticul portughez si recitesc de multe ori articolul pentru ca are o parere foarte buna despre romani

09.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

e bine si cu termenul dat de un an in care te poti razgandi si iti poti cumpara licenta...interesant articol...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank