Pe forum despre articolul: ”Lunar avem 3-4 solicitări de franciză”

21.10.2013
MARIA
*.230.193.34

Simpatic moldoveanul de Neamt si aproape ca ne-a lamurit daca nu am sti cum ne jumulesc bancile si ne lasa ca sa ma exprim elegant goi goluti...

21.10.2013
ION
*.residential.rdsnet.ro

Daca ajuta solicitantul pentru obtinerea unui credit avantajos este ok

25.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

daca nu se percepe comision de la persoane fizice e bine dar sigur sunt alte comisioane...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank