Forum Despre articol: Spirit francez în aglomerația Capitalei 115

MARIANA 22.10.2013 *.193.230.193.34

A inceput in anul revolutiei din Romania...as face legatura cu Micul Paris ca sa intru in spiritul francez...si ma bucur cand aud de locuri de munca

MIA 22.10.2013 *.5-13-86-136.residential.rdsnet.ro

Asteptam si deschiderea unei brutarii la Paris care sa faca cunoscut cozonacul romanesc,placintele poale in brau,alivencile moldovenesti,invartita cu nuca...spiritul romanesc

DIANA 25.10.2013 *.5-13-91-200.residential.rdsnet.ro

produsele frantuzesti sunt bune mai ales cele cu branza...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.