Pe forum despre articolul: Spirit francez în aglomerația Capitalei

22.10.2013
MARIANA
*.230.193.34

A inceput in anul revolutiei din Romania...as face legatura cu Micul Paris ca sa intru in spiritul francez...si ma bucur cand aud de locuri de munca

22.10.2013
MIA
*.residential.rdsnet.ro

Asteptam si deschiderea unei brutarii la Paris care sa faca cunoscut cozonacul romanesc,placintele poale in brau,alivencile moldovenesti,invartita cu nuca...spiritul romanesc

25.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

produsele frantuzesti sunt bune mai ales cele cu branza...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank