Forum Despre articol: Bossini, decizia corectă la momentul potrivit 70

RARES 04.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Romanii se imbraca mai bine decat altii daca isi imbunatatesc garderoba ,o spun statisticile...suntem un popor bine imbracat...

MIA 04.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Analize periodice,monitorizare imbunatatirea calitatii si sortimentelor nu sunt decat masuri viabile si pe masura concurentei care este dura...

DIANA 05.11.2013 *.5-13-94-11.residential.rdsnet.ro

Oricate haine ai avea in garderoba, niciodata nu sunt de ajuns.Plus sentimentul din interior cand imbraci ceva nou..

MATEI 13.11.2013 *.193.230.193.34

Un articol bine punctat si pe care daca il citesti cu atentie ai multe de invatat... un bravo sincer pentru autor

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.