Forum Despre articol: Profi, aproape de ținta de 200 de magazine 91

Login 08.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Sa valorifice produsele producatorilor romani.Se plangeau legumicultorii din Matca ca nu si-au scos chletuielile investite in solarii pentru ca atunci cand si-au scos legumele pe piata s-au facut importuri uriase si ei au ramas cu marfa pe taraba...

MIA 08.11.2013 *.5-13-88-90.residential.rdsnet.ro

Lasa sa-i ajutam pe bulgari fie cu autoturismele inscrise fie importandu-le legumele sa platim transportul dublu ...

DIANA 08.11.2013 *.82-137-8-234.rdsnet.ro

Bine ca se deschid magazine noi..noi locuri de munca..Dar oricum e f greu cu locurile de munca..

MARA 14.11.2013 *.193.230.193.34

Si pentru noi cumparatorii este bine ca se deschid noi magazine:avem de unde alege si marfa este cat de cat \'proaspata\'

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.