Pe forum despre articolul: Noi francize de la Carrefour

13.11.2013
MISU
*.230.193.34

Cineva se gandeste si la mediul rural...si cum se spune...\'vesnicia se naste la sate...

27.11.2013
MIA
*.230.193.34

Cei tineri au plecat demult din sate  ...au ramas inteleptii care sunt precum stancile nu se misca din loc decat in nefiinta...ei sunt cei in care mai credem...si pentru care LA DOI PASI este locul unde imbraca hainele curate dupa ce merg intai pe la Biserica..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank