Pe forum despre articolul: „Mi-e poftă să fac bine!”

19.11.2013
MISU
*.230.193.34

Sloganul este cool...cine face bine ,bine gaseste si bunul Dumnezeu sa-l aiva in paza

19.11.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Postul este primit si daca concomitent ii ajuti pe cei care au nevoie de ajutor

22.11.2013
DIANA
*.rdsnet.ro

Ce frumos suna: mi e pofta sa fac bine..mai ales ca suntem in postul Craciunului...Dar cati fac asta?

24.11.2013
vasile
*.residential.rdsnet.ro

Sunt din ce in ce mai multi cei care fac bine si nu vorbesc despre cei bogati,tot cei care stiu ce-i saracia au inima mare...DUMNEZEU SA-I AJUTE !

 

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank