Pe forum despre articolul: Intersport deschide primul magazin din Galaţi

21.11.2013
MIA
*.230.193.34

Au ajuns grecii la Galati dupa ce ne-au batut la fotbal,ne-au laudat fetele desi stiam ca barbatii greci sunt mai chipesi...

21.11.2013
ION
*.residential.rdsnet.ro

Tare curios sunt ce inseamna \"preturi accesibile\" pentru majoritatea populatiei stiind ca marea majoritate are venituri minime...

 

22.11.2013
diana
*.rdsnet.ro

Si eu stiu ca la Intersport sunt preturi mari...dar  daca spun ei accesibil..sper sa fie..

24.11.2013
Katy
*.residential.rdsnet.ro

Accesibile pentru o mica parte a populatiei restul de la second hand...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank