Pe forum despre articolul: Șapte dintr-o lovitură pentru franciza Express

22.11.2013
MIA
*.230.193.34

Bag seama ca totul se invarte in jurul capitalei noastre dragi...restul aproape ca lipseste cu desavarsire cum ar spune nenea Nae...

22.11.2013
MARIAN
*.residential.rdsnet.ro

Au deschis magazine inante de BLACK FRIDAY,excuzind posibilitatea compararii preturilor.afisarea unor preturi mai mari la care daca aplici procentul de asa zisa reducere obtii pretul initial sau de ce nu mai mare...

22.11.2013
DIANA
*.rdsnet.ro

da..toate in capitala..E frumos asa?

24.11.2013
MARA
*.residential.rdsnet.ro

E frmos si bine pentru cei care locuiesc in capitala...noi traim eco si platim impozite...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank