Forum Despre articol: Carrefour anunță deschiderea a două magazine în franciză 125

ADRIAN 27.11.2013 *.193.230.193.34

Mai sunt locuitorii cu varste respectabile frati de sange cu glia pe care nu-i poti muta nici daca ii ameninta vitregiile naturii...ei nu pleaca decat la Cel de sus...pentru ei sa se deschida micile magazine pentru produsele pe care nu mai au putere sa le produca dar care le-ar usura viata...

ADAM 27.11.2013 *.5-13-86-161.residential.rdsnet.ro

LA DOI PASI  pentru zonele rurale sunt mai mult decat nimerite si traditionale

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.