Forum Despre articol: Profit din îndepărtarea tatuajelor 123

MARIANA 02.12.2013 *.193.230.193.34

Este imbucurator faptul ca se poate renunta la un tatuaj care nu mai este actual...Ce te faci daca fostul al carui nume la-i tatuat crezand intr-o dragoste nemuritoare ii aminteste actualului destul de des de el...si mai si durea daca foloseai laxerul...

MARIA 02.12.2013 *.5-13-86-161.residential.rdsnet.ro

Prin aceeasi metoda se pot inlatura si petele neplacute unele chiar de la nastere-se pare ca mamica ar fi furat ceva ce ar fi poftit-si tatuajele care nu mai sunt la moda,care la randul ei este destul de schimbatoare...oricum ai lua-o este  \"de bine\"

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.