Pe forum despre articolul: CCC îl încalță și pe Moș Crăciun

18.12.2013
MIA
*.230.193.34

CCC ar trebui sa-si largeasca aria de activitate si sa sponsorizeze si pe altii...nu ma refer la mine,pe cuvant,la altii uitati pana si de Mosul cel darnic...La batranii care tremura langa caloriferile reci pentru ca nu le ajung pensia sa-si permita \"luxul\" sa le incalzeasca...

18.12.2013
CIPRIAN
*.residential.rdsnet.ro

Au disparut din peisaj cismarii si pentru ca nu mai sunt atelierele de reparatii iti cumperi incaltari,la fel se intampla si cu croitorii care ar castiga bani frumosi daca ar stramta o haina sau ar largi-o in functie de necesitati.Tinerii nostri licentiati pot profita fiindca nu-i greu...aici se aplica meseria este \"bratara de aur\"

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank