Pe forum despre articolul: E profitabil să iubești animalele?

19.12.2013
MIA
*.230.193.34

Nu numai in orasele mari sunt iubitori de animale.Poate ar fi la fel de rentabile astfel de puncte si in orasele mai mici.Felicitari pentru imagine este super,super...

19.12.2013
CATALIN
*.residential.rdsnet.ro

In general romanii au suflet si normal ca iubesc animalele desi nu recunosc toti.Nu suntem de ghiata desi padure fara uscaturi mai ales acum cu defrisarile...

02.01.2014
DIANA
*.rdsnet.ro

si mie imi place fotografia!!!super!!!

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank