Forum Despre articol: Rompetrol, afaceri în scădere pentru 2014 125

MIA 07.01.2014 *.193.230.193.34

Consumul de carburanti creste in zonele turistice , la munte,pe Valea Prahovei si la Constanta,pe malul marii desi treebuie sa recunoastem nu sunt singurele zone care merita sa fie vazute. Ar trebui popularizate si alte zone,cele din Moldova unde s-au pastrat obiceiurile stramosesti.Aflam din presa americana de ursii de la Darmanesti

ION 07.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Rafinariile nu mai functioneaza,scopul a fost si este defiintarea lor chiar daca aceasta presupune demontarea lor metru cu metru si valorificarea ca... fier vechi desi instalatiile nici pe departe nu pot fi considerate astfel...numarul masinilor a crescut si este in crestere,deci nevoia de carburanti este progresiva...si daca pretul petrolului scade ,si pretul combustibiulului este in scadere,normal,dar cum la noi nu este nimic normal...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.