Pe forum despre articolul: CEFF- o franciză atipică României

08.01.2014
MATEI
*.230.193.34

Alimentatia sanatoasa ne raresc drumurile la doctor care stim cam cat ne costa,sustinatori ca Fundatia Regina Maria,Facultatea Mediocina si Farmacie Cluj Napoca sau chiar Protectia Consumatorilor sunt destule argumente ca lansarea de pe 12 februarie-banuiesc ac -sa anunte un SUCCES pe care i; dorim cu sinceritate doamnei

08.01.2014
MARA
*.230.193.34

Te-ai ales cu o invitatie draga E C pe 12 februarie,asteptam cu nerabdare noutati,poze si cat mai multe informatii...se pare ca inceputul anului 2014 este BUN

08.01.2014
MISU
*.230.193.34

Mai stiu pe cineva care si-a deschis o franciza avand ca punct de plecare acest portal,te va contacta su siguranta

08.01.2014
RARES
*.residential.rdsnet.ro

Cand stii despre coloranti,aditivi,euri normal ca incerci sa mananci sanatos.Cine nu vrea sa fie sanatos si sa evite medicamentele?Vad din ce in ce mai multi consumatori care citesc cu atentie etichetele si cand sunt nemultumiti renunta la produs chiar daca ambalajul atrage privirea.

08.01.2014
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

Nu traim fara sa mancam si daca tot trebuie ,s-o facem cum trebuie adica fara sau sa evitam cat se poate tot ce nu ne face bine,intelegeti ce incerc sa spun...

14.01.2014
VASILE
*.230.193.34

Nu ,nu prea se intelege,trebuie sa discutam altfel draga Maria

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank