Forum Despre articol: 20 de ani de la prima comandă online 115

MIA 09.01.2014 *.193.230.193.34

Tot la mancare ajungem...o aniversare frumoasa desi stiam ca nu de multi ani se practica comenzile online si sunt deja "majori"

MARIA 09.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Timpul a ajuns destul de pretios,comenzile online ne ajuta sa-l folosim eficient.Uneori ne mai trezim si cu unele produse diferite de cele prezentate si pentru ca retururile de cele mai multe ori ne costa renuntam dar nici nu mai reinnoim comanda.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.