Forum Despre articol: Leonardo și-a deschis magazin online 70

MIA 15.01.2014 *.193.230.193.34

Desi muncesc mult mai mult decat barbatii veniturile femeilor din Romania sunt mai mici.Oricum si desculte tot sunt mai frumoase decat femeile de pe glob .

MADALINA 04.02.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Nu pot sa cred ca se poate vorbi de insolventa...sunt printe rarii comercianti care fac reduceri sau la al doilea produs platesti 1/2 din pret...si preturile sunt pentru toate buzunarele...daca ar fi un sondaj as fi pentru mentinerea lor

DIANA 05.02.2014 *.82-137-13-71.rdsnet.ro

Si eu sunt de parere ca preturile sunt ok..si reduceri au mereu...Online e mai greu pt ca nu poti proba...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.