Pe forum despre articolul: Primul magazin Profi din 2014

23.01.2014
MIA
*.230.193.34

Nu pot decat sa-mi imaginez cum arata primul magazin de ghiata fara sa ma gandesc la preturi pentru ca din cauza "naturelului simtitor" ametesc si cum sunt o doamna serioasa sa nu creada lumea ca am ceva la bord

24.01.2014
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Tare m-as bucura daca nemtii ar investi si in productie nu numai in comert...de fapt interesul lor este sa-si vanda marfa ....

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank