Forum Despre articol: Rus Savitar vrea şase magazine noi 125

MIA 23.01.2014 *.193.230.193.34

Sunt de apreciat cand isi propun cresterea numarului de angajati,cand toate "directivele " sunt pentru nimicirea celor care cauta un loc de munca.Normal ca vrei sa muncesti aproape de familie iar daca mergi peste granita esti tratat dupa o eticheta pe care nu o meriti.Femeile care muncesc ca niste sclave li se atrage atentia ca si-au parasit copiii iar de soti-care vezi bine se adapteaza mai greu muncii de rob-sunt invinuite ca au acolo un amant.

EUGEN 24.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Astept si timpul cand strainii isi vor da seama ca cei care accepta acum orice,maine vor alege si nu le va mai fi nici lor asa de usor

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.