Pe forum despre articolul: Franciza care colaborează cu băncile

30.01.2014
VICTOR
*.residential.rdsnet.ro

O fi colaborand franciza cu bancile dar din viata de zi cu zi bancile colaboreaza intr-o singura directie,directia avantajoasa lor:comisioane pentru tot ce se poate,dobanzi mari,amenintari cu sechestru si pierderea bunurilor ce mai imbolnavirea clentilor

31.01.2014
MIA
*.230.193.34

Mare dreptate are cand afirma ca la contractarea unui credit ai nevoie de un specialist dar si asa nu cred ca ai avantaje...

31.01.2014
DIANA
*.rdsnet.ro

Cand colaborezi cu bancile e greu...dobanzile sunt mari dar pana la urma e o solutie...

01.02.2014
Login
*.rdsnet.ro

Nicio banca sau ifn nu va imprumuta bani fara sa fie in avantajul lor.

Totodata creditele sunt pentru cine le doreste. Nimeni ne te impinge sa faci un credit. Optezi pentru aceasta varianta in conditiile in care consideri necesar un imprumut.

 

Incercati-ne serviciile si concluzionati ulterior daca v-am fost de folos sau nu.

03.02.2014
Maria
*.residential.rdsnet.ro

Esti impins de saracie ,nevoi,copiii,sanatate ....esti silit de imprejurari

03.02.2014
VASILE
*.residential.rdsnet.ro

Adevarat graiesti,Mariuto,vezi ca ai dreptate fata tatei

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank