Pe forum despre articolul: Anul fiscal 2013 a fost un an bun pentru IKEA Group

02.02.2014
SABINA
*.residential.rdsnet.ro

Cum sa nu creasca productia de mobila in China daca iau lemnul din padurile noastre.Peste un an ,doi vor veni cu produse lactate pentru ca le-au placut vitele noastre.Nu sunt numai multi dar si harnici

03.02.2014
MARA
*.230.193.34

Nu ne mai pot ameninta cu criza daca marile tari ale lumii au crestere economica...Pinochio are de lucru

08.02.2014
IULIA
*.residential.rdsnet.ro

TOTUL ESTE OK CAND SE TERMINA CU REZULTATE FOARTE BUNE

26.02.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

FELICITARI celor de la Ikea group!!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank