Forum Despre articol: Diva care vrea să cucerească România 70

MIA 14.02.2014 *.193.230.193.34

Segmentul de varsta este cam scurt.De la 35 de ani stie o femeie ce vrea , stie foarte bine cum sa imbine accesoriile si atunci are o situatie financiara stabilita.

VALY 14.02.2014 *.5-13-85-105.residential.rdsnet.ro

Nimic de ziua indragostlor sau o sarbatorim ca la japonezi pana in martie si avem timp.Tot japonezii sarbatoresc in bai de ciocolata si ma intrebam cum pot sa risipeasca atata ciocolata cand altii o consuma cu patratelul 

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Eu sunt adepta bijuteriilor , dar prefer tinichelele pt ca le pot schimba mereu..:P

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.