Forum Despre articol: Nu-ți lăsa angajații să te critice 197

Login 03.09.2012 *.193.230.193.34

Diplomatia ia-si spune ar fi nimerita .Este foarte greu sa primesti critici fara sa te implici emotional.Nu-i place nimanui sa fie criticat cu agresivitate .Sunt persoane care tocmai asta urmaresc ...insista pana cand te prind cand nu esti dispus sa primesti critici si atunci lovesc...luat pe nepregatite esti tentat sa raspunzi cu aceeasi moneda si sinceritatea este o floare rara sa-i spunem min titul prin omisiune...Evitarea persoanelor agresive se citesc prin gesturile care le fac la interviul pentru angajare...Cred ca nu trebuie sa mai spun ca imi place articolul felicitari autorului

RARES 25.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Sa fim sinceri: cine are curajul sa-si critice sefii? Lucru sub tensiune nu numai ca nu da randament dar nu este nici sanatos. Coloana dreapta sau verticala  teoretic dar   in viata de zi cu zi nu se poate aplica...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.