Pe forum despre articolul: Primăvara în lumea modei

20.02.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Este o tara captivanta,India,dar nu le vad pe indience renuntand prea usor la vestimentatia traditionala.Am inteles ca au o adevarata scoala in pregatirea "frumoaselor" in vederea participarii lor la concursurile " miss...

20.02.2014
comentariu: 89
*.accessmedia.ro

Super!!!

20.02.2014
comentariu: 192
*.residential.rdsnet.ro

Nu pot sa cred ca vor renunta usor la saree dar nu se stie niciodata,femeile sunt schimbatoare ca si moda de altfel.Iele din costumul popular romanesc fac liniste la prezentarile de moda si daca s-ar imbina cu simbolurile care reprezinta soarele,florile,viata...spectacolul ar fi unic

26.02.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

Nici eu nu cred ca indiencele vor renunta la traditionalele lor haine..Ramane de vazut..

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank