Forum Despre articol: Big Mac-ul își face loc printre tăiței și orez 115

Mia 25.02.2014 *.193.230.193.34

233
Navetisti se numeau cei care se deplasau la locul de munca pe o distanta in jur de douazeci de km.Astazi distantele au crescut de sute sau mii de ori iar familia traditionala cu bunici,matusi ,mamici este pe cale de disparitie

Iulian 25.02.2014 *.5-13-97-160.residential.rdsnet.ro

192

Au ajuns restaurantele Mc Donald s si in Vietnam,cine ar fi crezut acum 5o ani ?

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Daca a ajuns si in Vietnam..e clar sunt bune, dar sanatoase mai putin

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.