Forum Despre articol: Tradiționalul se îmbină cu modernul...la piață 91

Mia 26.02.2014 *.193.230.193.34

233
Daca am sti sa ne popularizam produsele autohtone care sunt cat se poate de ecologice si pentru care strainii ar da bani grei micii producatori agricoli ar recupera din cheltuieli.Fructele de padure cu o aroma nemaipomenita ar concura cu cele mai cautate trufandale.

Iulian 26.02.2014 *.5-13-88-119.residential.rdsnet.ro

192

Evolutia conceptului din mall-ul botosanean depinde si de zona unde este amplasat iar daca produsele sunt proaspete cumparatorii le vor savura cu placere si numarul lor este in crestere poate nu la cel estimat,as merge pana la cifra de 2ooo asta cu siguranta in preajma sarbatorilor

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Traditionalul nu ar trebui sa se imbine cu modernul...Produsele traditionale sunt mai sanatoase si ar trebui valorificate..

Rares 02.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

89

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate,parinte si sa ma pomeniti si pe mine pacatosul in sfintele Dvs slujbe

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.