Forum Despre articol: Diana Vasiliu, Allen Car România : ”Zilele de 1 și 8 Martie sunt strâns legate de Mama mea” 119

DIANA 01.03.2014 *.82-137-15-197.rdsnet.ro

225
Zilele de 1 si 8 martie sunt speciale si pt mine!!Ma gandesc la mama si la surorile mele dragi!!!

Iulian 02.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

192

Ma gandesc la mama care nu mai este printre noi ,la vrednica mea sotie care mi-a daruit patru copiii ... la fetele lui tata;Diana,Iuliana si Elena,la sora mea Marta,la bunica Eleonora si mama Marita...

Rares 02.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

89

Mi-a ramas in amintire o intamplare legata de mama ...Era iarna noi in jurul sobei ne jucam nevoie mare .Intr-o clipa de neatentie mi-am atins piciorul de usa sobei inrosita de la foc.Mi-a ramas pielea pe suprafata usei iar eu m-am ales cu o rana rosie si ingrozitor de dureroasa,Toata noaptea mama mi-a carat zapada de afara si imi infasura piciorul sa-mi domoleasca durerea

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.