Pe forum despre articolul: Du iu spic Ingliș?

02.03.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Iarasi orasele mai mici sunt uitate iar de comune sau de catune parca nici nu ar exista...acolo sa mearga ca pe timpuri caravana cu filme

04.03.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

10.03.2014
comentariu: 225
*.rdsnet.ro

No speek!:)))))

19.09.2014
comentariu: 233
*.230.193.34

Cunoasterea unei limbi straine este importanta acum cand locurile de munca din Romania lipsesc cu desavarsire.

02.10.2014
comentariu: 89
*.residential.rdsnet.ro

Sa mai invete si englezii romana sa stie cum sa ne ceara sa-i slugarim sau poate se mai intoarce roata sin vin ei la noi sa ne schimbe ...vrabia malai viseaza

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank